Meggyesalja u. 12.
Laboratórium és szolgáltatás leírása:Ivóvíz (és az azonos elbírálású vizek) mintavétele, helyszíni vizsgálata, fizikai, kémiai, mikroszkópos biológiai és ökotoxikológiai vizsgálata
Felszín alatti vizek mintavétele, fizikai, kémiai és ökotoxikológiai vizsgálata
Palackozott ivóvíz, forrásvíz, természetes ásványvíz, ásványi anyaggal dúsított ivóvíz, gyógyvíz helyszíni és kémiai vizsgálata
Művese hemodializáló folyadék előállítására szolgáló víz mintavétele, helyszíni vizsgálata, fizikai, kémiai és mikroszkópos biológiai és bakteriális endotoxin vizsgálata
Művese hemodializáló folyadék mintavétele és bakteriális endotoxin vizsgálata
Fürdővíz mintavétele, helyszíni vizsgálata, kémiai, mikroszkópos biológiai és ökotoxikológiai vizsgálata
Felszíni víz mintavétele, helyszíni vizsgálata, kémiai, mikroszkópos biológiai és ökotoxikológiai vizsgálata
Szennyvíz mintavétele, helyszíni vizsgálata, fizikai, kémiai, mikroszkópos biológiai és ökotoxikológiai vizsgálata
A szennyvíziszap mintavétele, fizikai és kémiai vizsgálata
Talaj környezetvédelmi célú mintavétele, kémiai és ökotoxikológiai vizsgálata
Hulladékok mintavétele, minta előkészítése, fizikai, kémiai és ökotoxikológiai vizsgálata
Munkahelyi levegő mintavétele, helyszíni vizsgálata, gáz- és gőz halmazállapotú szervetlen és szerves anyagok, porok fizikai és kémiai vizsgálata
Munkahelyek klímaviszonyainak mérése
Munkahelyek belső téri mesterséges megvilágításának mérése
Környezeti levegő, (gáz- és gőz halmazállapotú szervetlen és szerves anyagok, ülepedő porok) mintavétele, és az ilyen mintavételből származó minták egészségre ártalmas légszennyező komponenseinek minőségi és mennyiségi meghatározása
Élelmiszerkémiai és kémiai-toxikológiai vizsgálatok végzése az alábbi élelmiszerekből: lisztek, étkezési korpa, étrendkiegészítő pezsgőtabletták, hús- és hústermékek, csökkentett energiatartalmú élelmiszerek, állati- és növényi zsírok, fűszerpaprika őrlemény, gyümölcs-és zöldséglevek, zöldségek- és zöldségtermékek, étkezési mák, zsírtartalmú- és zsírszegény élelmiszerek és tartósított élelmiszerek
A vizsgálati eredmények véleményezése az érvényben lévő előírások alapján a vizsgált mintára vonatkozóan
Biológiai expozíciós mutatók meghatározása:
· vizeletminták szerves metabolit tartalmának meghatározása
· vizelet- és vérminták toxikus fém tartalmának meghatározása
· vizeletminták kreatinin tartalmának meghatározása
Minőségirányítási rendszert üzemeltet
Rendszer leíró szabvány: MSZ EN ISO/IEC 17025
Akreditált
Akreditáló szervezet: NAT