Híreink

Tréningsorozat a turizmus-fejlesztéséért

Tréningsorozat a turizmus-fejlesztéséért

Négy alkalmas turisztikai, szakmai workshop sorozat zárult le a hét elején Poroszlón, melyen közel 80 fő vett részt. A Heves Vármegyei Kereskedelmi és Iparkamara a Tisza-tó megyei oldalán tevékenykedő turisztikai szereplők számára szervezete az eseménysorozatot, melyen szállásadók, vendéglátók, csónakkölcsönzők, túraszervezők, kapcsolódó szolgáltatók, a térség idegenforgalmában közvetlenül vagy közvetve érdekelt szereplők vetek részt.

Kiberbiztonsági törvényben meghatározott határidők és tájékoztatók

Kiberbiztonsági törvényben meghatározott határidők és tájékoztatók

2023-ban hatályba lépett a magas szintű kiberbiztonságot biztosító intézkedésekről szóló irányelv (NIS2 irányelv), mely megköveteli a nagyobb szereplőktől, hogy vegyék komolyan a kiberbiztonsági kockázatokat és ültessék gyakorlatba azokat az eljárásokat, amelyekkel megelőzhetők és kezelhetők az efféle támadások.

Pályaorientációs nap a Bornemisszában

Pályaorientációs nap a Bornemisszában

A Heves Vármegyei SZC Bornemissza Gergely Technikum, Szakképző Iskola és Kollégium pályaorientációs napjára kapott meghívást a Heves Vármegyei Kereskedelmi és Iparkamara pályaorientációs szekciója. Arra irányult a felkérés, hogy a fiataloknak tartalmas időtöltést biztosítsunk ezen a napon.

Pályázati lehetőség Business Excellence díjra

Pályázati lehetőség Business Excellence díjra

A Turizmus Kft. 2024-ben immár 14. alkalommal adja át a Business Excellence Díjat, amely az üzleti turizmus legkiválóbb szereplőit ismeri el – azokat az üzleti szolgáltatókat, akik egy adott időszakban kiemelkedő módon hozzájárultak a magyar üzleti turisztikai piac növekedéséhez.

Hétfőn jár le a gépjárműadó befizetésének határideje

Hétfőn jár le a gépjárműadó befizetésének határideje

Április 15-én éjfélig lehet befizetni a gépjárműadót. A legegyszerűbben az elektronikus tárhelyre kapott határozatokban szereplő linkre kattintva vagy a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) applikációjában, a NAV-Mobilban fizethető be az adó. A pénzforgalmi számla nyitására kötelezettek átutalással rendezhetik a befizetést.

Aktualizálja ÖVTJ kódját!

Aktualizálja ÖVTJ kódját!

Módosult az Önálló Vállalkozók Tevékenységi Jegyzékét (ÖVTJ) tartalmazó, szabályozó az egyéni vállalkozók és adószámos magánszemélyek gazdasági tevékenységeinek osztályozását szolgáló rendelet.

A terítés volt terítéken a vendéglátó mesterklubban

A terítés volt terítéken a vendéglátó mesterklubban

A megújult Vendéglátó mesterek klubja idei 2. rendezvényének a hatvani Svéd Korona Étterem adott helyszínt 03.18.-án.. A rendezvény elsősorban a felszolgálás területére fókuszált a közel 50 fő, elsősorban felszolgáló-pincér szakember érdeklődő résztvételével.

Eseményeink

Iparági Kiállítás az SBS Kft-nél – 2024. április 16-18.

Az SBS Kft. és az ARAGO cégcsoport Iparági Kiállítást és üzletember találkozót szervez, melyre tisztelettel meghívjuk Önöket!

Részletek
SBS Kft., Fő út Kalász Tanya, 340/1.
Erdőtelek, Heves 3358
+ Google Térkép

Vendéglátó Mesterek Klubja: „Fagylaltok és ehető virágok”

A Heves Vármegyei Kereskedelmi és Iparkamarában működő Vendéglátó Mesterek Klubja a gasztronómiai vállalkozások, szakemberek, oktatók szakmai közössége részére 2024. első felében több színvonalas gasztronómiai programot szervez, kiterjesztve a szakmai klubélet lehetőségét a vármegye hátrányosabb részein működő vállalkozások felé is.

Részletek
Graefl Major Kétútköz – Poroszló, Kétútköz, 3388,

Üzleti reggeli, avagy networking női vállalkozásoknak: A mesterséges intelligencia lehetőségei

Az elmúlt évek JOKER szava az AI. Mindenki a mesterséges intelligenciával dobálózik, amiért egyesek szoronghatnak, mert még nem használják. Hogyan tudja egy vállalkozás segítségül hívni a mesterséges intelligenciát? Kell-e félnünk attól, hogy elveszi a munkánkat? Erről lesz szó a következő női üzleti reggelin.

Részletek
HKIK Székház, Elnöki tárgyaló (Eger, Faiskola u. 15.),

Velünk a vállalkozásodért – Amit a jövőről tudni érdemes

Napról-napra újabb és újabb kihívásokkal kell a vállalkozásoknak szembenézniük. Ha Ön is szeretne első kézből tájékozódni hitellehetőségekről, innovációt támogató megoldásokról, fenntarthatósággal kapcsolatos programokról, vagy arról, hogyan tudja a vállalkozása hatékonyságának növeléséhez használni a mesterséges intelligenciát, jöjjön el az egri konferenciára.

Részletek
Hotel Eger & Park**** (3300 Eger, Szálloda u. 1-3.),

Munkavédelmi nyílt nap

A Heves Vármegyei Kereskedelmi és Iparkamara és a Heves Vármegyei Kormányhivatal Egri Járási Hivatal Foglalkoztatási, Munkaügyi és Munkavédelmi Főosztály Munkaügyi és Munkavédelmi Osztályaa „Munkában megrokkantak és elhunytak emléknapja” alkalmából nyílt […]

Részletek
HKIK Székház (3300 Eger, Faiskola u 15.),

Heves vármegyei HR Klub: Employer branding, új toborzási lehetőségek

A munkaerő diktál, értékharmóniát követel, a munka-magánélet egyensúlyának fontossága beérte a fizetésekét a munkahely választási rangsorban. Egyes szektorokban kritikus a munkaerő-hiány a termelés folytonosságát veszélyezteti. A HR – toborzási csapatok növekvő mértékben támaszkodnak munkaerő-kölcsönző cégekre, tömeges a külföldi munkaerő foglalkoztatása, a kulturális különbségre nehézkesen, feszültségekkel reagál a szervezet.

Részletek
Füzes Étterem és Rendezvényhelyszín (3390 Füzesabony, Gárdonyi Géza utca 2.),

MACH-TECH, IPAR NAPJAI és AUTOMOTIVE HUNGARY – Kiállításlátogatási program

A Heves Vármegyei Kereskedelmi és Iparkamara a "Szövetségben a vállalkozásokkal" program részeként szakmai kiállításlátogatást szervez vállalkozások részére. 2024. május 7-10. között kerül megrendezésre a MACH-TECH Nemzetközi gépgyártás-technológiai és hegesztéstechnikai szakkiállítás és az IPAR NAPJAI Nemzetközi ipari szakkiállítás Budapesten.

Részletek
HUNGEXPO Zrt., Albertirsai út 10.
Budapest, Pest 1101 Magyarország
+ Google Térkép

Pályázatok

Trendition

Öltözködés határok nélkül

Open Doors

Nyitott kézműves műhelyek útja

Nők a munka világában

Heves vármegye

Erasmus + KA1 Mobilitási Projektek

Mobilitási pályázatok

Erasmus+ KA2 Stratégiai Partnerség

Karrier a szakképzésben