valtokep.gif

Bejelentkezés


Elfelejtette a jelszavát?
Még nem regisztrálta magát? Regisztráljon most!

Látogatók száma

424163 Látogatók
  • English
  • Hungarian
  • Slovensky iso-8859-2

Kezdőlap arrow Portál szabályzat
Portál szabályzat PDF Nyomtatás E-mail

A "Mérőhelyek az interneten" portál elsődleges célja a látogatók tájékoztatása, fizikai laboratóriumok elérhetőségének, profiljának bemutatása.

A portál háromnyelvű, a választható nyelvek az angol, magyar és a szlovák nyelv.
A portál nyilvános felületén kapott helyet az adatbázisunkban szereplő laboratóriumok, mérő- és kalibrálóhelyek bemutatása, valamint tematikus keresése.

A laborok listája menüpont alatt található az adatbázisban szereplő összes mérőhely listája, abc sorrendben. A listában csak a laborok fő adatait láthatjuk, azonban a részletek ikonra kattintva a laborok összes adatai megjeleníthető, egy olyan struktúrában, amely a következők szerint épül fel:

  •  Vizsgálatio profil: Ez a rész tartalmazza a laboratórium legfontosabb jellemzőit, vagyis hogy a laboratóriumban mely vizsgálati területeken tudnak viszgálatot és/vagy kalibrálást végezni
  • Adatok: A labor elérhetőségi adatait tartalmazza, amennyiben a labornak van honlapja, így az erről a helyről hiperlinkként elérhető.
  • Vizsgálatok: A laboratóriumban elvégezhető vizsgálatok listája található itt, az adott vizsgálatot kiválasztva, valamint a részletek ikonra kattintva szintén részletesebb információt kaphatunk a vizsgálatról, és láthatjuk a vizsgálat jellemző paramétereinek a listáját is. Ennek az almenünek a segítségével részletes szakmai specifikáció kapható a laboratóriumban elvégezhető tevékyneségekről.
  • Képek: Itt kaptak helyet a laboratórium bemutatkózó fotói, illetve térkép a laboratúrium megközelíthetőségéről.

A Laborok keresése menüpont megkönnyíti a látogató dolgát, amennyiben speciáliális igényeit előre tudja, és nem csak az adetbázisban kíván böngészni. A keresés segítségével a következő területekre szűkítheti a laboratóriumok listáját:

  • Labor elérhetőségi jellemtők
  • Vizsgálati területek és anyagok, amelyet egy tematikus listából választhat ki a látogató
  • Szabadszavas keresés, amely az előbbi listákban nem szereplő vizsgálati területek, és vizsgálati anyagokban, továbbá a laboratórium leírásában  történő keresést teszi lehetővé.

Új mérőhely adatainak felvitelére csak regisztrált felhasználóknak van lehetőségük, ezzel kapcsolatban kérjük keresse Becskei Márkot, a kapcsolatfelvétel menüpont alatt.
Legyen Ön is a partnerünk, és kerüljön be az adatbázisunkba!

 

Kellemes böngészést kívánnak a "Mérőhelyek az Interneten" portál üzemeltetői!

Utolsó frissités ( 2009.05.22 [07:56] )
 
© 2020 Virtual laboratory
Joomla! is Free Software released under the GNU/GPL License.